Έργα με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο



Ο υπουργός ΠΕΚΑ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται στο Πράσινο Ταμείο.


Τις μελέτες για έργα σε ιστορικές περιοχές και μνημεία της χώρας θα χρηματοδοτήσει το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.


Μεταξύ άλλων, πρόκειται για τη διαμόρφωση της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και την ανάπλαση της πλατείας Θεάτρου στην Αθήνα.


Παράλληλα, έχουν κατατεθεί αιτήματα από την Εταιρεία Ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων προς το Πράσινο Ταμείο για χρηματοδότηση έργων όπως η διαμόρφωση της πολιτιστικής διαδρομής του Πειραιά, η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Πάτρας και της Ελευσίνας, η μελέτη για τη διαμόρφωση του μεγάλου Ανακτόρου της Κνωσσού, η διαμόρφωση της πλατείας Ιπποδρομμίου της Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα.

diloseto

Ο υπουργός ΠΕΚΑ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται, αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί, ενώ επεσήμανε ότι το έργο της Εταιρείας για την ανάπλαση του δημόσιου χώρου σε διάφορες πόλεις της χώρας (μετά την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε όλη την επικράτεια) αποτελεί σημαντικό βήμα τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών των πόλεων αυτών, ευχόμενος παράλληλα για μια αναβαθμισμένη συνεργασία της ΕΑΧΑ Α.Ε με το Πράσινο Ταμείο.


6 Ιούνιος 2013



[Πηγή www.inews.gr]



ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

  • Δείτε τις προσφορές μας
  • 801 11 25 800
  • (τηλεφωνικό κέντρο με αστική χρέωση)

  • Δείτε επίσης

    Χορηγοί

    Δικτυωθείτε