Σε εξέλιξη προγράμματα και διαγωνισμοί ύψους 500 εκατ. Ευρώ


Ποιος είπε πως το Κράτος λόγω της κρίσης έχει παγώσει τα πάντα και δεν βρίσκονται έργα σε εξέλιξη; Σαφώς η κατάσταση δεν είναι η ίδια που υπήρχε πριν από μερικά χρόνια με τα αθρόα διαφημιστικά project ή τους διαγωνισμούς πληροφορικής. Όμως ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον και μια σχετική κινητικότητα.


Σύμφωνα λοιπόν με μια καταγραφή είτε για έργα με σύνδεση στο ΕΣΠΑ είτε με άμεση κρατική παρέμβαση σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή βρίσκονται προγράμματα και διαγωνισμοί ύψους 500 εκατ. ευρώ. Μπορεί το ποσό αυτό να φαίνεται μεγάλο, όμως δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε πως εντός αυτού εντάσσονται έργα της Κοινωνίας της Πληροφορίας με σύνδεση στο ΕΣΠΑ καθώς και μια σειρά άλλων δράσεων σε συνεργασία με την Ε.Ε. όπως δρόμοι , κατασκευές κ.ά

diloseto

Σε άμεσους πάντως διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου, όπου δεν υπάρχει ευρωπαϊκή εμπλοκή, η δαπάνη φθάνει τα 50 εκατ. ευρώ με σημαντικότερους διαγωνισμούς τους δύο διαφημιστικούς σε ΟΠΑΠ και ΔΕΗ, τον διαγωνισμό του ΕΟΦ για την πολυφαρμακία, τις δράσεις τεχνολογίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ.ά. Παράλληλα, το κόστος αυτό μεγαλώνει και η ενεργοποίηση στους Δήμους της χώρας, καθώς και πλήθος δράσεων στις περιφέρειες όπως ο διαγωνισμός διαφήμισης της ΠΕΠ Ηπείρου, ΠΕΠ Πελοποννήσου κ.ά.


Από τις δράσεις που επίσης ξεχωρίζουν είναι αυτή για τον Ανάδοχο για την ανάπτυξη πλατφόρμας διαδραστικών ψηφιακών υπηρεσιών για την προβολή του πολιτιστικού περιεχομένου βιβλιοθηκών και μουσείων του Κοργιαλένειου Ιδρύματος και την ένταξή τους σε εκπαιδευτικές ψηφιακές εφαρμογές.


[ Πηγή newsbeast.gr]

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

  • Δείτε τις προσφορές μας
  • 801 11 25 800
  • (τηλεφωνικό κέντρο με αστική χρέωση)

  • Δείτε επίσης

    Χορηγοί

    Δικτυωθείτε